ד"ר פיטר ד'אדאמו (ארה"ב) כתב את הדוקטורט שלו על הקשר בין סוג הדם, תזונה ובריאות. הוא התבסס על מעל 2000 מאמרים מדעיים, וכן ערך מחקר בו בדק במעבדה את התגובה של כל סוג דם למזונות שונים. על בסיס הידע שאסף וגילה, פיתח ד"ר ד'אדאמו שיטה לבריאות ותזונה.

סוג הדם משמש כמפתח לבריאות, שמאפשר לנו לדעת איך פועל הגוף ואיך הוא מגיב למזונות שונים.

שיטתו של ד"ר ד'אדאמו , זכתה בעשור האחרון להצלחה עצומה בעולם בזכות התוצאות המרשימות של אלה שמיישמים אותה.

לאכול ולחיות בהתאמה לסוג דמך, מאפשר:
•    שיפור ברמת האנרגיה ובכושר הגופני
•    איזון במשקל ובחילוף החומרים
•    עיכול משופר
•    חיזוק ואיזון המערכת החיסונית וההורמונלית
•    התמודדות משופרת עם מתח
•    שיפור בתוצאות בדיקות הדם (סוכר, כולסטרול ועוד)
•    מניעת מחלות עתידיות.

קצת נתונים:
  • השיטה מסייעת למעל 90% מהמיישמים אותה.
  • רב המכר "אכול נכון לפי סוג הדם שלך" תורגם למעל 50 שפות ונמכר במיליוני עותקים בעולם.
  • בסקר של הניו יורק טיימס, מופיע הספר הנ"ל ברשימת עשרת הספרים המשפיעים ביותר בנושאי תזונה ובריאות במאה ה-20.
  • ד"ר ד'אדאמו זכה בתואר "רופא השנה" בארה"ב, בשנת 2000, על פועלו.
  • דבורי גתי יוסף, נטורופתית בכירה ומייסדת 'המרכז הישראלי לבריאות ותזונה לפי סוג הדם' הכשירה עשרות מטפלים בשיטה, טיפלה באלפי ישראלים שפנו לקליניקה, והנחתה מאות אנשים במסגרת סדנאות הבריאות וההרזיה של המרכז.